Szükséged lenne néhány

megbízható, tapasztalt

RAKTÁROS

kollégára?


Próbáld ki a Villámtoborzást kötelezettségek nélkül, díjmentesen!*

Kattints, és kérd az 5 ingyenes jelentkeződet, így előre meggyőződhetsz a toborzásunk színvonaláról és hatékonyságáról.

* Az ajánlatunk 2023. január 15. éjfélig érvényes kizárólag Budapest és 20 km-es vonzáskörzetén belülre történő toborzások esetén.

Szerezd meg villámgyorsan

az első 5 jelentkeződet

ingyenesen,


és győződj meg előre a módszerünk hatékonyságáról anélkül, hogy bármilyen kötelezettséget kellene vállalnod!


Hogyan

juthatsz hozzá az

5 jelentkezőhöz?


Kattints bármelyik gombra az oldalon, majd az 1 perces űrlapunkon add meg az elvárásaidat a jelentkezőkkel szemben, és már kész is vagy!


Ezek után legkésőbb 2 munkanapon belül, az általad megadott paraméterek alapján

5 tapasztalt

RAKTÁROS

jelentkezőt irányítunk hozzád, akiket frissen toborzunk a számodra.


Ha ezen felül több jelentkezőt is szeretnél, akkor szerződéses keretek között örömmel segítünk neked a továbbiakban is.

NE MARADJ LE!

Az ajánlatunk 2023. január 15. éjfélig érvényes.


Semmi elköteleződés, szóval

NYUGI!

Jelen ajánlatunk igénybevételéhez semmilyen szinten nem kell elköteleződnöd. Nincs szerződés, és nem kell előfizetned semmilyen szolgáltatásra.


Az 5 jelentkezőt díjmentesen kapod tőlünk, és saját célra szabadon felhasználhatod az adataikat. Értük sem most, sem a későbbiekben nem kell fizetned.


Friss, tapasztalt jelentkezőket fogsz kapni, akiket éppen aktuálisan toborzunk a számodra az általad megadott paramétereknek megfelelően. 


Az 5 jelentkező felkeresése után szabadon eldöntheted, hogy szeretnél-e még további jelentkezőket és folytatod-e velünk az együttműködést.


Jelen ajánlatunk kizárólag Budapest és 20 km-es vonzáskörzetén belülre történő toborzások esetén érvényes. Már dolgozunk rajta, hogy más országrészben is elérhető legyen.


Jelen akciós ajánlatunkat egy cég csak egyszer veheti igénybe. Ha az 5 jelentkezőn felül többet is szeretnél, akkor szerződéses keretek között örömmel segítünk neked ebben.


Kik vagyunk és mit csinálunk?

Mi itt a Villámtoborzásnál 5 évvel ezelőtt kifejlesztettünk egy szuperhatékony, intelligens online munkaerő toborzó rendszert, amit azóta olyan szintre tökéletesítettünk, hogy a segítségével ma már képesek vagyunk 1-2 napon belül, bármely országrészből, szakmailag hozzáértő, tapasztalt jelentkezőket irányítani hozzád, szinte bármekkora létszámban.


Vagyis másokhoz hasonlóan mi is jelentkezőket irányítunk hozzád, viszont nálunk biztos lehetsz benne, hogy NEM zsákbamacskát vagy bepróbálkozó jelentkezőket kapsz az álláshirdetésedre, hanem csak és kizárólag minőségi, releváns jelölteket. Elsőre!

Ezt most te is kipróbálhatod díjmentesen 5 jelentkezővel!


Ha szeretnél többet megtudni a szolgáltatásunkról, akkor >>KATTINTS IDE<< vagy keress bennünket az alábbi telefonszámunkon:


+36-20-314-8033